Historia Xina

Xina és una de la civilització més antigues fins a aquesta actualitat. La capital de la Xina va néixer amb el nom de Ji o Ki. La cultura i lingüística estableix una línia expositiva de la història. Els descobriments arqueològics del segle XX, van trobar manifestacions escrites en llengua xinesa, han contribuït en les últimes dècades a un coneixement més detallat dels orígens de la civilització xinesa. Va haver-hi 3 dinasties, Xia, Shang, Zhou.

Dinastia Xia

La dinastia Xia segons les cròniques xineses hauria durat del segle XXI aC al segle XVI aC, és la primera dinastia de la història de xinesa. Va haver-hi 17 reis en aquesta dinastia. El característic forma part del nom de la regió xinesa actual de Ningxia, que també apareix el nom poètic de la Xina Huáxià.

Dinastia Shang

Va ser coneguda com a Dinastia Yin, la seva extensió territorial abastava la vall del riu Groc.

Dinastia Zhou

Va ser una dinastia que va governar entre al voltant de 1050 aC i 256 aC. En aquesta època van viure grans pensadors , va ser quan s’inicia la literatura xinesa clàssica.

Im gartenhaus seines vaters richtete sich fresenius ein eigenes kleines labor ein und experimentierte blog von nun an selbst.